Aktualno

 • Kura

  Navidezna resničnost v elektroenergetiki

  Read More

 • Popravek Logo

  Vključeni smo v projekt DigiELES

  Read More

 • Logo Aktualno

  Platinasta bonitetna odličnost AAA 2021

  C&G d.o.o. Ljubljana je ponosni prejemnik priznanja Platinaste bonitetne odličnosti AAA 2021

  Read More

 • Logo

  Projekt ARGO se uresničuje

  Procesno-nadzorna platforma razširjene resničnosti Izboljšujemo postopke upravljanja ter vzdrževanja infrastrukturnih ter industrijskih okolij s pomočjo tehnologije razširjene resničnosti.

  Read More

 • Banner 3 2

  Prvi baterijski sistem slovenskega proizvajalca vgrajen v distribucijsko omrežje Elektro Celje

  Podjetje C & G d. o. o. Ljubljana je skupaj s partnerji Tab d. d., Prinsis d. o. o. in Sipro inženiring d. o. o. razvilo baterijski sistem AMBER

  Read More

 • Video Predstavitev

  Pripravili smo video predstavitev dveh razvojnih projektov na katerih sodelujemo

  Vabimo vas k ogledu video vsebin razvojnih projektov na katerih sodelujemo.

  Read More

 • Branje

  Članki in predstavitve v letu 2019

  Vabimo vas  k branju člankov  predstavljenih v letu 2019.  Nahajajo se v meniju "Članki" zgoraj desno na spletni strani.  Na različnih konferencah smo  predstavili članke v slovenskem, hrvaškem in angleškem jeziku. Prav tako je v posamezni jezikovni kategoriji zbrana več letna zgodovina predstavljenih člankov. Veliko užitkov ob branju.

 • Prikazna Slika 1

  PLATINASTA ODLIČNOST 2019

  C&G d.o.o. Ljubljana je ponosni prejemnik priznanja Platinaste bonitetne odličnosti AAA 2019. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

  Read More

 • Logo EKP Sklad Za Regionalni Razvoj SLO Slogan 300x145

  CIGRE 2018

  Udeležili smo se sejma CIGRE 2018, ki je potekal v Parizu med 26.8.2018 in 31.8.2018. Na sejmu smo bili prisotni med 27.8.-31.8.2018. Udeležba je bila sofinancirana v okviru Javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetji na mednarodnih sejmih v tujini – 2018« iz strani Republike Slovenije in Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v višini 5.899,86€.

  Read More

 • Banner

  ZLATA BONITETA ODLIČNOSTI AAA

  Podjetje C&G d.o.o. Ljubljana je v letu 2018 prejelo zlato nagrado za bonitetno odličnost - zlati AAA. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

  Read More

 • Logo EKP Sklad Za Regionalni Razvoj SLO Slogan 300x145

  ADVANCED LISA

  Inovacijski projekt ADVANCED LISA se izvaja v okvirju javnega razpisa »Pilotni/demonstracijski projekti – I. sklop: Pretvorba, distribucija in upravljanje energije«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  Read More

 • Logo EKP Sklad Za Regionalni Razvoj SLO Slogan 300x145

  Procesni vavčer

  Javni razpis za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2016 in 2017 »Procesni vavčer 2016/2017« (PVAV 16/17)

  Read More

 • Logo EKP Sklad Za Regionalni Razvoj SLO Slogan 300x145

  OTLM SMART

  Projekt OTLM SMART se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020«, prednostne osi: »Mednarodna konkurenčnost raziskav, inovacij in tehnološkega razvoja v skladu s pametno specializacijo za večjo konkurenčnost in ozelenitev gospodarstva«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  Read More

 • Inzeniring2

  Katalog

  Katalog izdelkov in storitev C&G

 • ČU1

  Čep uvodnice

  Čistočo cevi in prostorov energetskih inštalacij ter razdelilnih omaric dosegamo s tesnjenjem cevi in kablov. Na ta način preprečujemo vdor vode, umazanije in blata. Posebej preprečujemo tudi gnezdenje glodalcev na vhodih v cevi in poškodbe optičnih ter drugih kablov.

  Read More

 • Omarica LISA CMYK

  Life Safe (LiSa)

  Sistem Lisa omogoča pregled nad delovanjem transformatorskih postaj ter omrežja izven njih. Prav tako pripomore k nadzoru količin električne energije  in kakovosti elektrike v transformatorskih postajah (v skladu s standardom EN 50160).

  Read More

Page 1 of 212»